Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Ben - donderdag 26 juli 2018

Bedankt voor de gastvrijheid en de mooie gesprekken.

Bart en Corrie - donderdag 26 juli 2018

Wij hebben heerlijk geslapen en hartelijk bedankt voor de goede zorgen!

Dinie - zaterdag 21 juli 2018

Heel erg bedankt voor het fijne verblijf. Prima bedden!..en een heerlijk ontbijt.

Ian Beynon - 2017-09-15 21:59:43

Hi Ria,
Just like to say your b&b is great,nothing to complain about!! Breakfast was really nice and it was even brought to our room! The bed was marvellous,had a great nights sleep,my daughter wants to come back to stay for a week!We'll certainly see you again,thanks for everything.Ian,Angie and Nikki

Ali en Jan - 2017-08-20 14:46:34

Hallo Ria en Klaas, we hebben genoten van het verblijf bij jullie. De accommodatie was prima en het ontbijt was uitstekend. Het is wel voor herhaling vatbaar. Nogmaals onze dank en wie weet tot ziens. Groeten Jan en Ali Pijffers Grin Grin

Johan en Agnes - donderdag 17 augustus 2017

Nogmaals dank, Ria en Klaas, voor het aangename verblijf op het Arendshof. De aangeboden accommodatie (met ook frigo) en het overheerlijke ontbijt deden ons goed. Ook aan de boeiende gesprekken denken we graag terug. Tot weerzien, zo hopen wij! ;-)

Fam. Ziems - zondag 13 augustus 2017

Auf unserer Fahrrad Runde durch Nord West Holland hatten wir den Arendshof als Nachtquartier mit vrienden op de fiets ausgesucht.
Obwohl wir tropfnaß und etwas dreckig von der regnerischen Fahrt dort ankamen wurden wir sehr freundlich empfangen, und konnten erst einmal eine warme Dusche genießen. Das Zimmer war sehr gemütlich und wir haben uns dort sehr wohl gefühlt! Das hervorragende Frühstück war eine gute Grundlage zur Weiterfahrt auf die nächste Etappe! Arendshof jederzeit wieder!

Joop - 2017-08-13 20:44:54

Goed bed en goed ontbijt.kan arendsoog voor iedereen aanbevelen

Roel en Arienne - 2017-07-15 21:09:29

Wij hadden geboekt omdat we eigenlijk alleen een overnachting in de omgeving nodig hadden... Wat eigenlijk enorm jammer was! Wat een liefdevolle service! Een overheerlijk luxe en uitgegebreid ontbijt viel ons ten deel! Wij komen zeker terug! Dank je wel voor het heerlijke verblijf en nog heerlijker ontbijt!

Liefs, Arienne

Alice - zaterdag 13 mei 2017

Dank je voor het fijne verblijf in je B&B. En het lekkere ontbijt.

Alice en Clara

Karin en Wijnand - 2016-08-30 21:19:56

Na een vermoeiende fietstocht bij een prima B&B adres terechtgekomen. Een prima kamer en een voortreffelijk ontbijt.
Een echte aanrader!

Marianne Sabel - 2016-08-23 12:21:03

Tijdens mijn nachtdiensten op Lowlands, overdag heerlijk rustig kunnen slapen. Over het ontbijt is geen woord teveel gezegd. Hele vriendelijke ontvangst/verzorging door de gastvrouw.

Marcel Krijgsman - dinsdag 23 augustus 2016

Het was een heerlijk verblijf in het B&B. Een fantastisch bed om heerlijk uitgerust wakker in te worden de volgende ochtend, en dan aangenaam verrast te worden met een overheerlijk ontbijt.
Absoluut een plek om vaker terug te gaan komen.

Maikel en Ria - maandag 18 juli 2016

Bedankt voor de goede service. Het was heerlijk. We komen zeker nog een keer terug.

Junior en Jamie - zondag 1 november 2015

Heerlijk bed! Goede sanitaire voorzieningen. Bedankt voor de gastvrijheid en wellicht tot ziens. Vriendelijke groeten.

fam vd Kieboom - 2015-08-03 08:34:42

Onze eerste kennismaking met een B&B is ons zeer goed bevallen. Fijne ontvangst , mooie kamer met een goed bed in ieder heerlijk geslapen Wat geeft U een vertrouwen in de gasten S 'morgens een heerlijk ontbijt leuk om met andere gasten aan een tafel te zitten. Dus dankzij Uw inzet en gastvrijheid gaan wij vast en zeker vaker gebruik maken van een B&B Grin Grin Grin Grin Grin Nog heerlijk gefietst in de Oostvaarder plassen Bedankt voor alles fam vd Kieboom

Arvid Helsen - dinsdag 11 november 2014

Bedankt voor het aangename verblijf bij u deze week!

Wim - dinsdag 9 september 2014

Hoi Ria,
Ik wou je nog even laten weten dat ik zeer tevreden was. Kamer, douche, ... ok. De ontbijten waren lekker ! Fijn dat ik een handig meubeltje had om aan te computeren.

sjanie en gijsbert - dinsdag 22 juli 2014

Fantastisch onderkomen

Hannah en Verena May - maandag 21 april 2014

Thank you very much for your hospitality. We enjoyed our stay immensly and will surely be back some other time.
Hannah and Verena. Germany.

Wim - vrijdag 30 augustus 2013

Dag Ria,

 

Ik wou nog even iets laten horen na het Lowlandsweekend. Ik vond het een prettige ervaring. De flexible ontvangst – en vertrekuren hebben me enorm geholpen.  Heb ik zeer gewaardeerd ! Een enig minpuntje was dat ik m’n benen niet onder het tafeltje kon steken.   Toch wel handig om te computeren en te eten. Maar daar staat tegen over dat het ontbijt super lekker en gevarieerd was. Kamer, sanitair en keuken waren voor mij prima in orde. 

Dit was voor mijn een eerste B&B ervaring. Super meegevallen en hoop dus dat ik volgend jaar weer terecht kan. Mvg, Wim, een tevreden B&B’r.


Marina en Will - 2013-08-28 17:43:10

Het waren twee heerlijke dagen ...dank je wel ...Ria van der Knaap ....we komen zeker nog eens terug...groetjes Marina en Will  Grin

Diana - donderdag 22 augustus 2013

TOP!

Dieter & Carine - 2013-06-05 19:24:11

Ria & Klaas,
Jullie hebben een prachtig gelegen B&B tussen de velden, waar je volledig tot rust kan komen.
Vlakbij genoeg activiteiten, restaurantjes of gewoon kunnen genieten van de natuur: het kan allemaal.
Kamers zijn lekker knus & alles in orde.
Het ontbijt is uitgebreid en gevarieerd.
Een plek om te herinneren en aan te bevelen.

Elly & Henk - 2013-05-27 09:15:44

Beste Ria, In de afgelopen maand mochten we een keertje genieten van jou Bed & Breakfast. Bij binnenkomst hadden we direct een goed gevoel. In een nette kamer en een prima keukentje met douchegelegenheid, wat er allemaal schoon en perfect uitzag, werden we rondgeleid.Het ontbijt was ook prima verzorgd, in de grote eetkeuken hebben we gezamenlijk met de andere gasten genoten van een heerlijk zeer uitgebreid ontbijt. Je vertelde wat over het ontstaan van de Bed en Breakfast, de omgeving en je mengde je op een een prettige manier in onze gesprekken, maar wist ons ook te laten genieten van ons gezamenlijk ontbijt.Bedankt voor het fijne verblijf en succes.Elly & Henk.